Shipka

Destinácia: Bulharsko, Zlaté piesky
Kód zájazdu: 1327718
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Shipka

TV herňa chladnička,minibar wellness, spa bazén vnútorný parkovisko plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 300 m

Popis:

Účelne zariadený a vybavený hotel, ktorý vyniká a získava svojich hostí predovšetkým svojou výhodnou polohou. Hotel odporúčame menej náročným klientom.


Poloha:

Hotel je situovaný v blízkosti centra vyhľadávaného letoviska Zlaté piesky, len 300 m od pláže, vedľa živej pešej zóny. Najbližšie nákupné možnosti, mini markety, reštaurácie, diskotéky, bary, nočné kluby a ďalšie atrakcie nájdete v pešej vzdialenosti hotela.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, vnútorný bazén, kúpeľné služby a terapie (za poplatok), hlavná reštaurácia, lobby bar, snack bar, spoločenská miestnosť, herňa, úschovňa batožiny, mini market, parkovanie


Izby:

Prakticky zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, káblovou TV, mini chladničkou, Wi-Fi pripojením a balkónom.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia, plná penzia,

All inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je od areálu hotela vzdialená necelých 300 m. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.



Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »