Letný tábor SunnyACTION

facebook
Destinácia: Slovensko, Žilinský kraj, Bobrovec
Kód zájazdu: 1350586
Cena od: 345 €
Príplatky od: 0 €
Detské zájazdy, tábory
Detské zájazdy, tábory

Výber termínu

07.07.2024 7 dní Last Minute 345 € +0 € vlastná
07.07.2024 7 dní Last Minute 374 € +0 € vlak
14.07.2024 7 dní 385 € +0 € vlastná
14.07.2024 7 dní 414 € +0 € vlak

Popis zájazdu

gril, ohnisko konferenčná miestnosť tobogan, šmýkačka trezor
Úvod:
Akcia, adrenalín, zábava a dobrodružstvo - všetko nájdete v letnom tábore SunnyACTION! Najakčnejší letný tábor je tu znova a tento rok nám svoje brány otvorí naša novinka horský hotel Mních, ktorý sa nachádza v krásnom horskom prostredí Liptova. Pripravili sme mnoho nových atrakcií, poriadnu dávku adrenalínu nám dopraje jazda na štvorkolke. Tímovosť a akčnosť si vyskúšame s paintballovou zbraňou v ruke, fyzickú kondíciu si preveríme na horskej cyklistike alebo na pešej turistike a spoznáme spolu kus krásnej prírody Liptova. Relax, aktívny chill a zábava na vodných atrakciách na nás čaká v jednom z najväčších aquaparkov na Slovensku, v Tatralandii. Ten pravý adrenalín zažijeme v raftových člnoch na vodách najdlhšej rieky Váh, lebo táto nezabudnuteľná vodná jazda nám poskytne neopakovateľné zážitky. Pripravený máme program plný zábavných a tímových aktivít a nebudú chýbať ani neodmysliteľné táborové párty. Akčný tím animátorov sa už na vás teší, poďte s nami prežiť tých 7 najakčnejších dní vôbec!

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
individuálna alebo vlakom /rýchlikom/ zo všetkých nástupných miest na trase z BA do Liptovského Mikuláša a následne autobusom priamo do hotela
(*cena platí pre majiteľa preukazu Železničnej spoločnosti oprávňujúceho na bezplatné cestovanie)

V cene tábora:
  • ubytovanie, strava 5x denne + pitný režim
  • animátori, zdravotník
  • program, materiálno - technické vybavenie, ceny do súťaží
  • foto z tábora k stiahnutiu na internete
  • pešia horská turistika do okolia Liptova
  • jazda na štvorkolke
  • paintball


CK odporúča:
  • za príplatok 3,60€ komplexné cestovné poistenie ECP (storno, prerušenie cesty, úraz, zodpovednosť za škodu)
  • za príplatok 10€ táborové tričko CK Slniečko
  • za príplatok 29€ doprava vlakom + busom do hotela a späť


Zľavy:
Ak ste boli náš klient v rokoch 2021, 2022 a 2023 a nestihli ste využiť zľavu za skorý nákup, máte nárok na zľavu 20€ z ceny letného tábora. Zľavu nie je možné kombinovať s ostatnými zľavami.

Krátky úvod:
Letný tábor v novom stredisku na Liptove so skvelou akčnou partiou! Užite si nadupaný program a vynikajúce adrenalínové výlety!

Doporučený vek:
9 - 15 rokov

Podrobnosti o tábore:
Ahojte Ekšňáci,

tak ako každý rok, tak ani tento nemôže chýbať v našej ponuke letný tábor SunnyACTION. Tento rok sme si pre vás pripravili veľa noviniek. SunnyACTION mení lokál z Vysokých Tatier na Liptov. Najakčnejší letný tábor sa bude konať v horskom hoteli Mních v srdci Liptova. SunnyACTION je výnimočný tábor plný akcie a adrenalínu. Zažijete 7 neskutočných dní letných prázdnin v nádhernom horskom  prostredí. Na začiatku tábora sa deti rozdelia do 6 tímov, ktoré súťažia medzi sebou počas celého týždňa. Body sa získavajú dvomi spôsobmi - "ADRENALÍNY" za bežné súťaže a hry, a "EXTRÉMY" za splnenie špeciálnych celodenných úloh. Počas tábora absolvujú deti úžasné výlety! Chillovať, zrelaxovať a zabaviť sa na vodných atrakciách pôjdeme do najväčšieho aquaparku na Slovensku do Tatralandie. Chýbať nebude ani vodná jazda tento krát na vlnách najdlhšej rieky Váh, v raftových člnoch. Preskúmať krásy prírody pôjdeme pešou nenáročnou turistikou. Adrenalín, akciu a zábavu si môžeš užiť aj počas voľných chvíľ. Pripravili sme si širokú škálu aktivít. Dávku adrenalínu doplníme na jazde na štvorkolke. Tímovosť, taktiku a súdržnosť si precvičíme s paintballom. Samozrejme na nás čaká program nabitý aktivitami v tímoch, veľa zábavy a nebudú chýbať ani párty. Takže toto bude tohtoročný SunnyACTION. Celý tím zohratých animátorov sa už veľmi teší na tento nabitý týždeň s vami! Vidíme sa v lete, Ekšňáci! 

Výlety:
  • za príplatok 40€ autobusový výlet do Tatralandie
  • za príplatok 40€ autobusový výlet na splav rieky Váh


Horský hotel Mních

Poloha:
Horský hotel Mních na Liptove ponúka jedinečný oddych uprostred prírody, neďaleko dedinky Bobrovec. Disponuje očarujúcim panoramatickým výhľadom na malebné kopce a majestátne lesy v oblasti Liptova, ktorý je považovaný za jeden z najkrajších regiónov Slovenska.

Ubytovanie:
2- až 4-lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením. 5 zrubových chatiek s 5-lôžkami a vlastným sociálnym zariadením.
Celková kapacita je cca 100 detí.

Vybavenie strediska:
Jedáleň, bufet, spoločenská miestnosť, multifunkčné ihrisko, ohnisko, wifi, game room, detské ihrisko …

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 24,73 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »