Hotel Astarea I.

Destinácia: Chorvátsko, Južná Dalmácia, Mlini
Kód zájazdu: 1056121
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Astarea I.

TV chladnička,minibar kaderníctvo biliard masáž sauna stolný tenis bazén vyhrievaný bazén vnútorný parkovisko vodné športy na pláži štrková pláž kamienková pláž fitness centrum trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 50 m
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Zrekonštruovaný hotelový komplex obklopený mediteránskou vegetáciou v letovisku Mlini, iba 10 km od Dubrovníka. Bohatá vlhkosť a teplý vzduch sú nezastupiteľné pre rozkvet parkov a záhrad voňavými stredomorskými bylinkami a rastlinami s významným miestom v ekosystéme Jadranu. Hlavná budova – Astarea 1, klienti ubytovaní v pavilóne Astarea 2 využívajú všetky služby hotela Astarea 1. Pred hotelom je štrková a kamenistá pláž, 200 m aj vyhradená pláž pre naturistov.

VYBAVENIE:
reštaurácia, aperitív bar, terasa, TV miestnosť, kaderníctvo, predajňa suvenírov, recepcia so zmenárňou, bezplatné Wi-Fi na recepcii, bezplatné parkovisko.

UBYTOVANIE:
Astarea 1 - 2-lôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, ako aj rodinné izby (spojené 2-lôžkové izby), klimatizácia/ kúrenie, telefón, sejf, TV-SAT, chladnička, pripojenie na internet, kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy, balkón na morskú stranu (superior) na vyšších poschodiach alebo do parku.

STRAVOVANIE:
polpenzia – raňajky a večera bufet, možnosť doobjednania obeda.

ŠPORT A ZÁBAVA:
krytý vyhrievaný bazén s morskou vodou, vodné športy, biliard, fitnes, sauna, masáže, stolný tenis, živá hudba na terase, animačný program s profesionálnym animačným tímom, detské ihrisko a detský klub

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,26 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,78 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »