Hotel Timun

Destinácia: Chorvátsko, Hvar, Jelsa
Kód zájazdu: 1056253
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Timun

TV domáce zviera práčovňa, čistiareň vodné športy na pláži štrková pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 50 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Malý hotel rodinného typu doporučujeme klientom, ktorí chcú stráviť oddych na tichom mieste ďaleko od preplnených pláží. Malebná zátoka Pokrivenik na severnom probreží ostrova Hvar je oázou pokoja aj v najrušnejšej sezóne. Hotel Timun obklopený olivovými hájmi a vinicami leží priamo na pobreží a ponúka panoramatický výhľad na zátoku a pohorie Biokovo na protiľahlej pevnine. Pred hotelom je skalnatá a štrková pláž a malé mólo na ukotvenie člna. Do okolitých zátok s krásnymi štrkovými plážami, niektoré sú prístupné len po mori, je zabezpečený denný odvoz člnom. Najbližšie väčšie letovisko  - Jelsa, je vzdialené 30 km.

VYBAVENIE: reštaurácia a la carte ponúka jedlá na vysokej gastronomickej úrovni s dalmatínskymi špecialitami, jedlá sú pripravované z kvalitných starostlivo vybraných miestnych surovín, denne čerstvé ryby a morské plody. Bar, coctail a aperitív bar,  klimatizácia v spoločných priestoroch, hotelová terasa, záhrada, pranie bielizne, trezor na recepcii, WLAN internet za poplatok, neďaleko hotela je obchod.

UBYTOVANIE: 2-lôžkové izby s možnosťou  prístelky, rodinné izby s možnosťou 2 prísteliek, kúpeľňa so sprchou, sušič na vlasy, TV-SAT, klimatizácia, balkón s výhľadom do parku alebo na more, Wi-Fi za poplatok.

STRAVOVANIE: raňajky kontinentálny bufet, večera bufet, v ponuke je aj  vegetariánska strava.

ŠPORT A ZÁBAVA: vodné športy, odvoz člnom do odľahlých zátok.

 

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,27 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,73 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »