Rezidencia Bissolati

Destinácia: Taliansko, Marche, San Benedetto del Tronto
Kód zájazdu: 1056272
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Bissolati

TV domáce zviera chladnička,minibar parkovisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od pláže: 200 m

Tieto moderné apartmány sa nachádzajú 200 m od peknej pieskovej pláže, na prvom a druhom poschodí elegantnej vily v blízkosti hlavnej triedy, ktorá vedie k moru (via Mare), kde je veľa obchodíkov, barov, pizzerií a pod.

 

UBYTOVANIE: Apartmány sú veľmi dobre vybavené.

Bilokal pre 2-4 osoby s možnosťou prístelky - spálňa s manželským lôžkom, obývačka s rozkladacím 2-lôžkom a oddelenou kuchynkou, kúpeľňa, TV, balkón. Spoločná práčka k dispozícii zdarma.Wi fi lk dispozícii zdarma.

STRAVOVANIE: individuálne

 

San Benedetto del Tronto sa nachádza medzi mestami Ancona a Pescara, na hranici krajov Marche a Abruzzo. Stredomorské klimatické podmienky sú vhodné pre strávenie príjemnej dovolenky od mája do konca septembra. Mesto má bohatú exotickú vegetáciu, najmä ohromné množstvo paliem a rôznofarebných oleandrov. Z tohto dôvodu sa táto časť nazýva "Palmová riviéra". Nachádza sa tu viac ako 7000 paliem rastúcich aj na piesočných plážach. Štyri kilometre pešej promenády a cyklistické chodníky (vhodné ako pre bicykle, tak aj pre kolieskové korčule), ktoré lemujú krásnu pláž s čistým jemným bielym pieskom s azúrovo modrou morskou hladinou, ponúka ideálne podmienky pre odpočinok. San Benedetto del Tronto návštevníkom ponúka aj bohaté športové vyžitie. K dispozícii sú tenisové kurty, dráha na kolieskové korčule, športová hala, plavecký areál s krytým aj vonkajším bazénom, yacht club umožňujúci kotvenie všetkých typov plavidiel a veľa ďalšieho. Navštíviť možno aj miestne námorné múzeum. Pre milovníkov nočného života je v centre mesta i pozdĺž pešej promenády otvorené veľké množstvo piano barov, zmrzlinární, reštaurácií, barov s tanečnými programami a butiky. Ak sa vydáte pár kilometrov do vnútrozemia, budete uchvátení stredovekými mestami posadenými vysoko na vrcholkoch hôr s jedinečnými výhľadmi na pobrežie San Benedetta a Jadranského mora.

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »