Škola v prírode Vysoké Tatry - Štôla

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1060767
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Detské zájazdy, tábory
Školský zájazd

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

TV gril, ohnisko jazda na koni sauna animačný program
Úvod:
Vysoké Tatry sú jednoducho Vysoké Tatry! Top oblasť krásneho Slovenska s perfektným klimatickým ovzduším. Penzión Monty Ranch ponúka pohodlné ubytovanie, nádherné prostredie a unikátnu atmosféru.

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
Do školy v prírode a z nej späť domov Vás spoľahlivo odvezieme modernými autobusmi. S cenou, kvalitou dopravy a prístupom pána šoféra budete spokojní. Vyžiadajte si od nás kalkuláciu!

CK odporúča:

Animačný program:
Neváhajte nad animačným programom s CK Slniečko! Využite možnosť zabezpečiť si ho už od 35€/žiak a Vaša ŠvP hneď dosiahne iný level ... ! Starostlivosť o Vaše deti od 14:00 do 21:00 preberajú naši animátori s každoročne novými zaujímavými aktivitami a kompletným materiálom potrebným na ich realizáciu. Do našich animátorov sa zamilujete :-)  


Slniečko plus:

Našou špecialitou je obľúbený bonusový balíček Slniečko plus. Za príplatok len 13€/žiak získate odmenu 100€ na 10 platiacich detí a výlet autobusom + vláčikom na Štrbské pleso alebo do Tatranskej Lomnice, alternatívne autobusový výlet na Kežmarský hrad so vstupom za príplatok +4€. V prípade objednania služby Slniečko+ pri počte nižšom ako 40 platiacich detí, objednávateľ doplatí za výlet paušálnu sumu 5€/chýbajúce dieťa do počtu 40, ak na výlet bude potrebné zabezpečiť aj druhý autobus, objednávateľ doplatí paušálnu sumu 5€/chýbajúce dieťa do počtu 80.  

Poistenie:

Pre Váš maximálny komfort a pokoj v ŠvP Vám zabezpečíme komplexné cestovné poistenie ECP (poistenie storna, úrazové poistenie, poistenie prerušenia cesty, poistenie zodpovednosti za škodu) za cenu 2,89€/žiak/pobyt.

Zdravotník:

Nemáte vlastného zdravotníka do ŠvP? No problem :-) My Vám ho zabezpečíme vrátane lekárničky za 350€ na celý pobyt.


1 deň naviac:
Príplatok 25€/dieťa


V cene švp:
Každá ŠvP s CK Slniečko má už v základnej cene zahrnuté ubytovanie, stravu 5x denne, pitný režim, 1 dospelého zdarma na 10 detí, darček pre každého účastníka ŠvP a DPH.

Upozornenie:
Žiaci 2. stupňa ZŠ - povinný príplatok 8€ / 5-dňová škola v prírode.

Zľavy:

Zľava za skorý nákup:
Neváhajte s rezerváciou ŠvP! Nepremeškáte šancu získať Váš ideálny termín a miesto ŠvP. A k tomu získate automaticky Zľavu za skorý nákup vo výške 10€/žiak. POZOR! Platí pre rezervácie jarných ŠvP do termínu 30.11.2021.


Zľava za vernosť:
Ak nestihnete do 30.11.2021 využiť zľavu za skorý nákup a Vaša škola využila služby našej CK v rokoch 2017 až 2021, získate od nás zľavu 5€/žiak.


Turnusy:
Naše turnusy ŠvP sú štandardne 6 alebo 5-dňové. Slniečko na základe skúseností doporučuje začať ŠvP už v nedeľu! Ak máte záujem o ešte dlhšiu ŠvP, dajte nám vedieť, vybavíme!

Možnosti výletov:
turistické trasy a atrakcie vo Vysokých Tatrách
Štrbské pleso - 9km
Poprad AquaCity - 17km
bobová dráha v Tatranskej Lomnici - 19km 

Krátky úvod:
Vysoké Tatry sú jednoducho Vysoké Tatry! Top oblasť krásneho Slovenska s perfektným klimatickým ovzduším. Penzión Monty Ranch ponúka pohodlné ubytovanie, nádherné prostredie a unikátnu atmosféru.

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »