Škola v prírode Radava - Lagáň

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1060774
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Detské zájazdy, tábory
Školský zájazd

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

TV gril, ohnisko futbal volejbal stolný tenis detské ihrisko animačný program bazén
Úvod:
Penzión Lagáň sa nachádza v prostredí tradičného koloritu úrodných viníc a slnečnicových polí. Táto oáza relaxu a pohody v strede trojuholníka Nitra, Levice a Nové Zámky je vzdialená len 100km od Bratislavy alebo Budapešti. Južanská klíma je vynikajúca pre pobyty detí, zvlášť pre školy v prírode! 

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
Do školy v prírode a z nej späť domov Vás spoľahlivo odvezieme modernými autobusmi. S cenou, kvalitou dopravy a prístupom pána šoféra budete spokojní. Vyžiadajte si od nás kalkuláciu!

CK odporúča:
Animačný program:
Neváhajte nad animačným programom s CK Slniečko! Využite možnosť zabezpečiť si ho už od 40€/žiak a Vaša ŠvP hneď dosiahne iný level ... ! Starostlivosť o Vaše deti od 14:00 do 21:00 preberajú naši animátori s každoročne novými zaujímavými aktivitami a kompletným materiálom potrebným na ich realizáciu. Do našich animátorov sa zamilujete :-)  

Slniečko plus:
Našou špecialitou je obľúbený bonusový balíček Slniečko plus. Za príplatok len 13€/žiak získate odmenu 100€ na 10 platiacich detí a atraktívny autobusový výlet do Arboréta v Mlyňanoch vrátane vstupu.  V prípade objednania služby Slniečko+ pri počte nižšom ako 40 platiacich detí, objednávateľ doplatí za výlet paušálnu sumu 5€/chýbajúce dieťa do počtu 40, ak na výlet bude potrebné zabezpečiť aj druhý autobus, objednávateľ doplatí paušálnu sumu 5€/chýbajúce dieťa do počtu 80.  

Poistenie:
Pre Váš maximálny komfort a pokoj v ŠvP Vám zabezpečíme komplexné cestovné poistenie ECP (poistenie storna, úrazové poistenie, poistenie prerušenia cesty, poistenie zodpovednosti za škodu) za cenu 3€/žiak/pobyt.  

Zdravotník:
Nemáte vlastného zdravotníka do ŠvP? No problem :-) My Vám ho zabezpečíme vrátane lekárničky za 390€ na celý pobyt.

1 deň naviac:
Príplatok 25€/dieťa

V cene švp:
Každá ŠvP s CK Slniečko má už v základnej cene zahrnuté ubytovanie, stravu 5x denne, pitný režim, 1 dospelého zdarma na 10 detí, darček pre každého účastníka ŠvP a DPH.

Zľavy:

Zľava za skorý nákup:
Neváhajte s rezerváciou ŠvP! Nepremeškáte šancu získať Váš ideálny termín a miesto ŠvP. A k tomu získate automaticky Zľavu za skorý nákup vo výške 20€/žiak. POZOR! Platí pre rezervácie jarných ŠvP do termínu 15.12.2021.


Zľava za vernosť:
Ak nestihnete do 15.12.2021 využiť zľavu za skorý nákup a Vaša škola využila služby našej CK v rokoch 2017 až 2021, získate od nás zľavu 10€/žiak. 
 


Turnusy:
Naše turnusy ŠvP sú štandardne 6 alebo 5-dňové. Slniečko na základe skúseností doporučuje začať ŠvP už v nedeľu! Ak máte záujem o ešte dlhšiu ŠvP, dajte nám vedieť, vybavíme!

Možnosti výletov:
Máriačalád - 5km
Arborétum Tesárske Mlyňany - 30km
Hurbanovo, hvezdáreň - 32km
Nitra - 39km
Brhlovce skalné obydlie - 40km

Krátky úvod:
Penzión Lagáň sa nachádza v prostredí tradičného koloritu úrodných viníc a slnečnicových polí. Južanská klíma je vynikajúca pre pobyty detí, zvlášť pre školy v prírode!

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »