Camping Istra Premium Resort

karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++ karavan 1++
Destinácia: Chorvátsko, Istria, Vrsar
Kód zájazdu: 1109703
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Camping Istra Premium Resort

domáce zviera chladnička,minibar bicykle minigolf diskotéka futbal volejbal stolný tenis tenis parkovisko detské ihrisko internet, WiFi klimatizácia
Istra Premium Camping Resort je extra-class kemp. Scénické umiestnenia a skvelé karavany vás pozývajú na dovolenku. Ohromujúca pobrežná atmosféra s výhľadom na okolité nádherné ostrovy.
Približne 2km dlhá skalnatá pláž, kamienkové kúpalisko, pláž pre malé deti, plocha na ležanie s dlaždičkami, vlastná psia pláž.

VYBAVENIE:
reštaurácie, nákupné stredisko, mini-market, stánok s rýchlym občerstvením, bar na pláži, bankomat, internetový kútik - WLAN bezplatne, prebaľovacia miestnosť, bezbarierové sociálne zariadenie, vhodné pre rodiny s deťmi.

UBYTOVANIE:
Karavan Model 1++ - 14,3 m2 obytnej plochy

Komfortný karavan, ktorý je vybavený klimatizáciou, je luxusnou verziou našich karavanov a ponúka manželskú posteľ, 3 lôžkovú posch. posteľ, kuchynský kút s riadom na varenie a jedáleň a veľkú chladničku. Nájdete tu tiež kúpeľňu s vstavaným umývadlom a vstavanú, vyprázdnenú kempovú toaletu. V markíze o veľkosti 11m2 je k dispozícii ďalší priestor.

Kempovací stôl, 5 stoličiek a 1 slnečník

Max. obsadenie - 2 dospelí, 3 deti

ŠPORT a ZÁBAVA:
detské ihrisko, stôl na stolný tenis, tenis, volejbal, futbal, diskotéka, wellness-zdravotné prechádzky, turistické cesty, požičovňa bicyklov, rybolov.

V okolí:
mestská oblasť Funtanazu dostupná pešo, Poreč (7km), Rovinj, Terst, Pula, Novigrad, Umag, Rijeka, ostrovy Kvanerskej zátoky, prírodný park Lim Fjord, kláštor, kostoly, galérie, múzeá, "Dinopark" Funtana

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok