Eco Palace

Destinácia: Bulharsko, Primorsko
Kód zájazdu: 1230328
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Eco Palace

TV chladnička,minibar vodné bicykle vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 250 m
Vzdialenosť od letiska: 60 km
Vzdialenosť od pláže: 90 m

Poloha, popis: Novší moderný hotel je situovaný v  časti Primorska len 90 metrov od severnej pláže. . Od centra letoviska  je vzdialený 250 metrov.  K dispozícii klientom je  vstupná hala s recepciou, výťah, štýlová záhrada,  Wi-Fi pripojenie zdarma.

Ubytovanie: V pekných 2, 3 a 4-lôžkových rodinných priestranných  izbách.  Každá izba má klimatizáciu, vlastné sociálne zariadenie, chladničku, TV/SAT, balkón a Wi-Fi pripojenie(zdarma).
K dispozícii je rýchlo varná kanvica.

Stravovanie: Bez stravovania. 

Pláž: 90 metrov vzdialená severná, priestranná a dlhá piesočná pláž s čistou vodou, niekedy vhodná aj pre vyznávačov morských vĺn. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž  poskytuje množstvo športového vyžitia. Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie: Kvalitný hotel v Primorsku. Milý a ochotný personál, priestranné izby, čistota,  výhodná poloha blízko pláže. Odporúčame pre všetky vekové kategórie. Tento hotel zaručuje prežitie príjemne strávenej dovolenky.

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok