Ochutnávka vín na Južnej Morave

Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1238178
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Zábava
Gastro

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

TV jacuzzi, vírivka detské ihrisko internet, WiFi bazén
Úvod
Vydajte sa za krásami zámku Lednice, ktorý je súčasťou Lednicko-valtického areálu. Komplex patrí k najromantickejším miestam Európy. Spoznajte miesta, kde môžete spojiť kultúrne zážitky s pohárom lahodného vína. Nemusíte byť zanietený biológ, ani vlastniť vysvedčenie s jedničkou z prírodopisu, aby vás návšteva zámockého skleníku Lednice nadchla. Expozícia Vás dostane svou bezprostrednosťou, originalitou a autentickosťou. A vedeli ste, prečo je uprostred Európy moslimský minaret, ktorý patrí skôr do nejakej islámskej krajiny, ako do Českej republiky?

Program:
1. deň
Odchod z Prešova v skorých ranných hodinách. Príchod do VALTICE /UNESCO/, dielo známeho architekta Fischera z Erlachu, prehliadka zámku – hlavného sídla Lichtensteinovcov. V popoludňajších hodinách presun na ubytovanie. Možnosť večere s degustáciou vína, nocľah.

2. deň
Po raňajkách, odchod do Znojma, mesta vína a kultúry a tiež bývalého sídla moravských kniežat. Mesto patrí k absolútnym turistickým špičkám južnej Moravy. Prechádzka historickým centrom mesta s množstvom historických pamiatok, kláštorov a chrámov. Nebude chýbať kniežacia rotunda sv. Kataríny, najstaršia obrazáreň českej štátnosti (najvzácnejšia pamiatka mesta), ktorú by žiaden návštevník nemal si nechať újsť! Znojemský hrad - ochranná bašta juhu Moravy a dejisko slávnych moravských krajinných snemov. Fakultatívne návšteva znojemského historického podzemia - labyrint podzemných chodieb až 25 km dlhých po trase s rozprávkovým až hororovým ladením. Presun do Mikulova, po príchode prechádzka historickými uličkami a prehliadka barokového zámku. Návrat na ubytovanie, možnosť večere, nocľah.

3. deň
Po raňajkách presun do Lednického areálu /UNESCO/, ktorý patrí jedným z najmalebnejších na Morave. pozrieme si Lednický zámok, ako ich letné sídlo. V jeho zámockom parku možno navštíviť Minaret stojací na brehu rybníka. Neďaleko sa ukrýva! uprostred lesa lovecký zámoček Janův hrad. Možnosť návštevy aj skleníka a zámockého parku so vzácnymi drevinami. V popoludňajších hodinách odchod na Slovensko.

CK si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 30 účastníkov. V prípade skupinového zájazdu bude termín zájazdu stanovený osobitne.

Ubytovanie:
1 izba 2 dospelí - 1/2 Dvojlôžková izba
Štandardne zariadená izba Relax hotela Stork, manželské dvojlôžko alebo oddelené postele, kúpeľňa, sprchový kút a WC, uteráky.
Tento hotel sa nachádza 2 minúty chôdze od centra mesta Lednice a Lednického zámku. Ponúka vonkajší bazén a vírivku. K dispozícii je aj detské ihrisko.
Relax Hotel Stork poskytuje izby vybavené bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, vysokokvalitnými zdravotnými matracmi a TV. V kúpeľniach je k dispozícii sušič na vlasy.
Maximálne možné obsadenie: 2 dospelí

Odporúčaná výmena na vstupy
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov a lístkov, nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.
Zámok LEDNICE_vstup do zámku 240 CZK /dospelá osoba, 190 CZK /deti od 6-18 rokov
Zámok VALTICE_vstup do zámku 230 CZK /dospelá osoba, 180 CZK /seniori nad 65 rokov, deti od 6-18 rokov
ZNOJEMSKÉ PODZEMIE_vstup 130 CZK /dospelá osoba, 80 CZK /deti od 6-18 rokov
Zámok Mikulov_vstup do zámku 120 CZK /dospelá osoba

Cena zahrňuje
doprava klimatizovaným autokarom
2x ubytovanie v hoteli s raňajkami
služby sprievodcu CK
CK zákonné poistenie v znení zákona 170/2018 Zb.z

Cena nezahrňuje 
komplexné cestovné poistenie 2,50 € /osoba /deň
pripoistenie PANDEMIC 1,50 € /osoba /deň
večera 19 €/os. a degustácia 22 €/os.
vstupy do pamiatok a múzeí
miestenka 5€ /osoba (môžete si vybrať miesto v autobuse)
príplatok za 1/1 lôžkovú izbu 35 €/osoba/noc

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »