Hotel Augarten

Destinácia: Rakúsko, Tirolsko, Neustift im Stubaital
Kód zájazdu: 896740
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Augarten

TV domáce zviera chladnička,minibar jacuzzi, vírivka sauna wellness, spa internet, WiFi
Vzdialenosť od centra: 0 m
Hotel Augarten sa nacháza priamo v centre mestečka Neustift len 2 min. chôdze od údolnej stanice Elferlift a 15 km od údolnej stanice kabínkovej lanovky Mutterberg na ľadovec Stubai).

Vybavenie:
Pre hotelových hostí je k dispozícii wellnes ktoré pozostáva z fínskej sauny, bylinkovej sauny, parného kúpeľa, infračervenej kabíny, whirlpool a relaxačnej miestnosti.

Ubytovanie:
Hotel ponúka kvalitné ubytovanie v dvojlôžkových izbách a rodinných izbách. Každá z izieb je vybavená kúpeľňou, WC, telefónom, trezorom a balkónom. 

Dvojlôžková izba Brunelle
pre 2 osoby o rozlohe 29 m2 je zariadená v tradičnom tirolskom štýle s manželskou posteľou, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom. 
Dvojlôžková izba Steinrosl (novinka)
pre 2 osoby o rozlohe 25 m2 je vybavená manželskou posteľou, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom. 
Dvojlôžková izba Arnika (novinka)
pre 2 osoby o rozlohe 29 m2 je vybavená manželskou posteľou, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom.
Junior suite Almrose (novinka)
pre 2-4 osoby o rozlohe 35 m2 je vybavená manželskou posteľou, poschodovou posteľou, TV, telefónom, chladničkou, kúpeľňou, fénom, balkónom a internetovým pripojením.
Rodinná izba Silberdistel
pre 2-5 osôb o rozlohe 40 m2 je vybavená  manželskou posteľou, rozkladacím jednolôžkom, rozkladacím gaučom pre 1-2 osoby, TV, telefónom, kúpeľňou, fénom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom.
Rodinná izba Enzian
pre 2-4 osoby o rozlohe 35 m2 je vybavená manželskou posteľou, rozkladacím gaučom pre 1-2 osoby, kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a balkónom.   
Rodinná izba Gartensuite
pre max 5 osôb o rozlohe 73 m2 sa nachádza na prízemí hotela a je vybavená 1 x manželskou posteľou a dvomi oddelenými lôžkami, rozkladacím gaučom pre 1 osobu, 2 x kúpeľňou, fénom, TV, telefónom, chladničkou, internetovým pripojením a terasou.

Stravovanie:
Stravovacie služby sú ponúkané formou polpenzie. Raňajky tvoria bohatý bufet plný tradičných domácich surovín. V čase od 15:00 do 17:00 hod. je prichystané ľahké občerstvenie formou koláčov ktoré sú servírované v zimnej záhrade hotela.  Večere pozostávajú z piatich chodov s možnosťou výberu a k dispozícii je aj šalátový bufet.  

Upozornenie:
V letnej sezóne 2020 sa počas pondelkov budú podávať len raňajky a poobedné občerstvenie. Každý klient získa zľavový voucher vo výške 15 EUR (dospelá osoba) na zakúpenie večere a bude ho môcť využiť v 9 reštauráciach v blízkom okolí hotela Augarten (cca 250 m).     

Možnosť ubytovania so psom na vyžiadanie.                             

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »