Burgas Beach

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1225011
Cena od: 568 €
Príplatky od: 190 €
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

01.09.2024 8 dní First Minute 568 € +190 € odlet: Bratislava letecká

Burgas Beach

TV chladnička,minibar šípky vodné bicykle biliard masáž volejbal sauna aerobik stolný tenis parkovisko detská postieľka tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od letiska: 20 km
Vzdialenosť od pláže: 20 m

CENY SÚ PLATNÉ DO 31.03 2024


ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 14,05- BTS 14,55  Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Štvrtky:  KSC 10,35- BOJ 13,10,  BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov).
 



Popis, poloha: 4* hotel sa nachádza v južnej časti  Slnečného pobrežia priamo,  pri dlhej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Neďaleko hotela sa nachádzajú  reštaurácie, obchodíky, bary, diskotéky a ďalšie zábavne možnosti pre deti a dospelých. K dispozícii je možnosť využitia autobusovej dopravy do historického mestečka Nesebar i do ďalších častí strediska. Pre klientov je k dispozícii moderná vstupná hala s recepciou a posedením, výťahy, hlavná hotelová reštaurácia, all inclusive lobby  bar, a la carte lobby bar, pool bar, wifi pripojenie, spoločných priestoroch (zdarma), posilňovňa, bazén so šmykľavkami, detský bazén. Pri bazéne sú klientom k dispozícii ležadlá a slnečníky zdarma.  Klienti môžu využívať rôzne športové aktivity, plážový volejbal, šípky, šach. Večer sa uskutočňujú bulharské folklórne noci, živá hudba, rôzne show. Pre deti sú spestrením rôzne animačné, športové i kreatívne programy, mini klub, mini disco.  Za poplatok sú možné masáže, sauna, importovaný alkohol v lobby bare,

Ubytovanie: Príjemne moderne  zariadené 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky s výhľadom na letovisko, bočným(za príplatok) alebo priamym výhľadom na more(za príplatok). Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha) sušičom vlasov, telefónom, TV/SAT, klimatizáciou, trezorom (zdarma), minibarom a balkónom s posedením. Wi-fi pripojenie zdarma.

Stravovanie: V cene je all inclusive stravovanie v hlavnej reštaurácii, formou bufetu - raňajky, obedy, večere. Občerstvenie v  baroch.1. All inclusive Lobby bar - 15:00-23:00 teplé a studené alkoholická a nealkolické nápoje bulharskej výroby 2. Pool bar-10:00-23:00, teplé a studené alkoholická a nealkoholické nápoje bulharskej výroby, 11:00-17:00,  hot dog, zmrzlina, obložené chleby, ovocie. 3. Lobby bar a la carte-10:00-23:00 značkové alkoholické nápoje zahraničnej výroby(za poplatok).
Jeden krát týždenne sa usporadúvajú tematické večere. Podrobnejší rozpis programu all inclusive dostanete v hoteli pri ubytovaní.

Pláž: Nádherná široká, piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza 10 m. od hotela. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž poskytuje široký výber vodných športov, športových aktivít a plážových atrakcií (za poplatok). Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie: Jeden z tradicných, najznámejších a najpopulárnejších hotelov v letovisku, situovaný priamo pri pláži a ktorý  je z troch strán obkolesený piesočnatou plážou. Poskytuje kvalitné služby, krásny výhľad na letovisko a more a je výbornou voľbou pre rodiny s deťmi i mladých ľudí.

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »