Srí Lanka - rajská záhrada a ajurvéda

DAMBULLA (UNESCO): budhistické sochy a impresívne fresky, komplex piatich jaskýň Aja Maha Vijara, so /uploads/zazitky/exotika/sri-lanka-1_.jpg Vitajte na Ostrove mystiky. V rajskej záhrade. Ako najväčší organizátor zájazdov na Srí Lanku sme pr Spoznajte s BUBO najprv ostrov a to dôkladne. Na záver oddychujete a stávate sa novým človekom v ayu Srí Lanka sa zotavila z rán, ktoré utrpela, a znova naplno otvára svoju náruč pre všetkých ľudí, bez BUBO flotila pripravená na Vašu návštevu. BUBO to je tradične vyššia kvalita vo všetkých ohľadoch. 
Milšieho šoféra ste na našich zájazdoch nikdy nevideli. Nakladá vaše kufre a zdraví Vás “Ahoj Bubáci Prvé hlavné mesto Srí Lanky, Anuradhapura. Dramaturgia zájazdu a chronológia. Všetko do detailov pre Anuradhapura bola založená ešte v 4. storočí p.n.l. a bola počas 1400 rokov hlavným mestom Sinhálska Aj odtiaľto pochádza obsah vašich koreničiek. Radi varíte? V tom prípade nakupujte korenie, prísady Z histórie sa dozvedáme, že práve Anuradhapura bola najmocnejším zo všetkých bývalých kráľovských mi Tajuplná atmosféra niektorých historických miest Srí Lanky je skvelým začiatkom, aby sme prenikli po Náš kamarát a “servisák bicyklov” Pathum.
foto?: Katarína Líšková ml. — BUBO Centrálna časť ostrova je žiarivo zelená a plná života. Miestni farmári sa prívetivo usmievajú a na Na povoze do domorodej dedinky. Iní toto v programe nemajú a presne toto je ten malý, veľký rozdiel Na lodičkách po jazere plnom lotosových kvetov dorazíme k domácim na chutný obed.
foto: archív BUBO V miestnej dedinke nás domáci naučia, ako si pripraviť typickú prílohu do jedla „sambull“ (zmes drve Dnes sa výnimočne len pre BUBO vyškriabu miestni páni po čerstvé kokosy.
foto: Martin Ferenčík — BUB Nejeden krát uvidíme stáda slonov.
foto?: Petra Brcková — BUBO Pokoj, pokora a jednoduchý šťastný život v raji. foto: Katarína Líšková - BUBO Prečo sa budhisti usmievajú a sú takí šťastní? Spýtajte sa na mnícha, stojaceho vedľa vás. Dambulla Srí Lanka vyhrala prvé miesto v zozname najlepších krajín, ktoré je potrebné navštíviť v roku 2019, Na Srí Lanke budeme skloňovať slovo čaj niekoľko krát. foto: Monika Šeniglová - BUBO Bližšie k theravadskému budhizmu. Sinhalci sú jednými z najmilších a najlepších ľudí našej planéty. SIGIRIYA: ôsmy div sveta, opevnený palác kráľa Kasyapu na 183 metrov vysokom brale, súčasť svetového Sigiriya a jej farebné fresky. Obdivujeme, fotíme a neveríme vlastným očiam. Aké príbehy rozprávajú? Dávame si pozor na tieto malé potvory. Foto: Andrej Kyselica - BUBO klient Výhľady do rajskej záhrady. Porozprávajme si, prečo je táto skala tak zaujímavá a navštevovaná. Práv Ohromná viera v kontraste s drzými opicami, ktoré Vám bez mihnutia oka vytrhnú šťavnaté mango (ktoré Polonnaruwa bola hlavným mestom Srí Lanky v 11?tom a 12?tom storočí. Toto obdobie považujú dodnes mn Théravadový budhizmus vyznáva vyše 70 percent domácich.
foto: Martin Ferenčík — BUBO Detská čistá radosť. foto: Patrícia Mrázková - BUBO Vanilka rastie ako burina a jej struky si človek v spleti zelených stoniek takmer ani nevšimne. foto Sme v Chráme Budhovho zubu v Kandy. Vcítime sa do atmosféry a prežívame čaro a význam miesta. foto: Voňavá frangipanová obeta. BUBO sprievodca trpezlivo vysvetľuje rituály. 
foto?: Katarína Líšková — Až keď vidíte tú nádheru na vlastné oči, pochopíte, akú veľkú hodnotu pre Srílančanov táto relikvia Sinhalskí tanečníci pod najstarším stromom, ktorý zasadila ľudská ruka. Budhu pod týmto stromom osvi Trs banánov či iné čerstvé tropické ovocie. Sme v tropickom raji a všetku chutí akosi lepšie. Tu pes Ukážeme si, ako sa pestuje najvoňavejšia vanilka, škorica aj klinčeky.
foto?: Katarína Líšková - BUB Zastavíme sa v našej škole a donesieme drobnú (ale pre miestnych dôležitú) charitu. Deti sú múdre a Už ste videli rásť ananás?
foto: archív BUBO Jedna z najkrajších scénických ciest na svete!! Presne takto definoval cestu z Kandy do jednej z naj Tamilka tvrdo pracuje na čajovej plantáži. Zbiera iba tie správne lístočky. Nazbierajte si svoj vlas Na Srí Lanke žije slon cejlónsky, jedná sa o najväčší poddruh slona indického. Prichádzame k vstupne Dotknúť sa slona a byť takto blízko je zážitok a ten by sme Vám radi u našich kamarátov mahútov spro Vaše auto zastaví priamo pred vstupom do ayurvédskej oázy. Hneď ako vystúpite z neho von, hneď Vás o Víta Vás, ako ináč, milý a slušný personál, ktorý Vás bude sprevádzať Vaším niekoľkodňovým pobytom. Za jemnej melódie tradičnej hudby Vás bleskovo zaregistrujú, odovzdajú kľúčiky od Vašej izby a obozn Odhláste sa zo sociálnych sieti, vypnite mobily, odložte hodinky.  Foto: Heritance Ayurveda Tento čas je venovaný iba Vám a vy si ho patrične vychutnáte, minútu po minúte, sekundu po sekunde. Unikátny hotel s príjemnou záhradou a vstupom na pláž, ktorý sa venuje ayurvéde, leží na pláži 90 km Hotel má 64 izieb, ktoré sú príjemne zariadené s použitým prvokov aj tej tradičnej, ale aj modernej V cene je plná penzia. Raňajky, obedy a večere podávané formou bufetu, na ktoré prísne dohliadajú ay Raňajky obedy večere - pozostávajú samozrejme z kvalitných čerstvých a diétnych surovín. Alkoholické Dodávatelia všetkých potravín sú lokálni pestovatelia na Srí Lanke čím sa podporuje aj domáci cestov Potom vojdete do svojej izby a začínate sa cítiť pomaly ako v raji. Foto: Heritance Ayurveda V základnej cene zájazdu Vám zabezpečujeme štandardnú izbu Classic, ktorá má svoju vlastnú kúpeľňu s Využívate samozrejme predpísané procedúry konzultované s lekárom, ktorý Vás osobne prehliadne. Foto: Počas pobytu sa organizujú semináre, meditácia, parné kúpele, masáže atď. atď. a počas terapií sa po Celá pozornosť je venovaná iba Vám a Vášmu zdraviu.  Foto: Heritance Ayurveda Centrum blízko mesta je vzdialené iba 2 km, kde sú možnosti nákupov. Foto: Heritance Ayurveda Srí Lanka Vás nabije energiou. Dlhoročná spokojnosť našich klientov je nad 98%. Foto: Andrej Kyselic Krásna cesta perlou Indického oceánu je za nami. Objednaním transferom sa presúvame na letisko a je Rajský pocit...to je presne ten pocit, ktorý nadobudnete na cestách po Srí Lanke. To sa nedá ani slo
Destinácia: Srí Lanka
Kód zájazdu: 1333039
Cena od: 4 928 €
Príplatky od: 872 €
Doprava: letecká
Termín: 08.05.2024 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307687

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Colombo Typ ubytovania:
Srí Lanka, Západná provincia, Kolombo
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »