Hongkong, Macao a Bali all inclusive

/uploads/usr/10937/samo_klc_hk_img_0172-61.jpg Najslávnejší pohľad na Hong Kong nájdeme na preslávenej vyhliadke Victoria Peak. 
 foto: Adam Záhors Vyhliadka na Victoria Peak je krásna či už si ju pozrieme cez deň, alebo v noci. foto: Martin Šimko Jednu z najznámejších panorám planéty si vychutnáme aj priamo z Viktóriinho prístavu a priľahlej Pro Vstup na trh s domácimi vtákmi umiestnený v štylizovanej čínskej záhrade. foto: Samuel Klč - BUBO Nenechajte si ujsť možnosť ubytovať sa v najvyššie položenom hoteli na svete v The Ritz Carlton Hong Ak hľadáte osobité a jedinečné hotely, ktoré Vám spríjemňujú pobyt na zájazde, a zároveň vo Vás vyvo Hong Kong - vertikálne mesto. Väčšina obyvateľov žije, alebo pracuje nad 14tym poschodím. foto: Adam Bazén na vrchole Hongkongu. Vyššie sa už ísť nedá- Všetko v Hong Kongu ide do výšky - ešte aj električky sú poschodové. foto: Samuel Klč - BUBO Koloniálne časy Hong Kongu nám dodnes pripomínajú taxíky a šoférovanie po ľavej strane. foto: Samuel Mystickú atmosféru a tradíciu vieme precítiť priamo v srdci moderného Hong Kongu v chráme Man Mo. fo Dodnes sa tu uctievajú starobylé taoistické božstvá. foto: Samuel Klč - BUBO Podobne ako pred sto rokmi aj dnes, veriaci v Hong Kongu píšu svoje želania a priania na červené ští Priamo pred chrámom Man Mo si môžete urobiť fotografiu s rikšou ako vystrihnutou z prvej polovice 20 Navštívime rôzne trhoviská Hong Kongu - hračky, suveníry, domáce zvieratá, kvety, alebo vtáky, každý V štvrti Shung Wan nájdeme povestné trhy so sušenými morskými plodmi. foto: Samuel Klč - BUBO Priamo na ulici tu nájdeme aj smutne známy obchod so žraločími plutvami. foto: Samuel Klč - BUBO Obľúbeným miestom fotografov je známy kvetový trh v štvrti Mong Kok. foto: Samuel Klč - BUBO Nočné trhy Hong Kongu sú známe po celom svete. foto: Adam Záhorský - BUBO Hong Kong to nie sú len mrakodrapy a obchodné štvrte, ale aj úchvatné obytné štvrte s panelákmi o kt Keď prechádzate ulicami obytných štvrtí tak sa cítite akoby ste boli v úplne inom svete. foto: Samue Hong Kong v kocke - výškové budovy medzi ktoré málokedy zasvieti slnko, britský koloniálny odkaz a č Únik z ruchu veľkomesta nám poskytne výlet na Veľkého Budhu. foto: Samuel Klč - BUBO Keď ste v areáli Veľkého Budhu tak máte pocit, že nemôžete byť stále v tom istom meste. foto: Samuel Zapálite vonné tyčinky a pripojíte sa k miestnym veriacim? foto: Samuel Klč - BUBO Najtradičnejším jedlom južnej Číny sú plnené knedlíčky Dim Sum. foto: Archív BUBO Macao spoznáme ako mesto viacerých tvárí. foto: Archív BUBO Koloniálna pevnosť a obrovské kasíno, dve tváre Macau na jednej fotografii. foto: Adam Záhorský - BU Najväčšie kasíno Macau je gigantický komplex Venetian, ktorý v sebe skrýva najväčšie kasíno nie len Vo Venetian nájdeme všeličo, napríklad aj ich vlastnú miniatúru Benátok. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Macao je mesto, kde sa oplatí  stráviť čas prechádzkami po rôznych jeho zákutiach. 
 foto: Martin Ši V bočných uličkách metropoly hazardu sa európsky a čínsky kultúrny vplyv mieša do exotického kokteil Hlavné námestie Macaa, Largo do Senado, je ale na prvý pohľad portugalské. foto: Archív BUBO Tradičná portugalská dlažba azulejos v centre Macaa kontrastuje s čínskou kultúrou všade okolo nás. Nakoniec je ale Macao predsa len čínske mesto, spoznáme to napríklad v jeho taoistických chrámoch. f Vitajte na Bali v Indonézii. foto: Ľuboš Fellner - BUBO foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sol room v hoteli Sol Beach house Benoa by Melia, Váš all inclusive rezort v základnej cene zájazdu Ak si chcete záver zájazdu užiť vo veľkolepom a luxusom štýle máme tu pre vás špeciálnu ponuku. foto Záver zájazdu môžete poňať aktívne. Vystúpite skoro ráno na vrchol sopky? Všade v tejto exotike beha Golf si na tomto zájazde viete zahrať v Hong Kongu aj na Bali. Národné golfové ihrisko je na Nusa Du The Ritz Carlton je hotelová sieť, ktorá ponúka to najlepšie, čo hotely dokážu dať. foto: The Ritz C Stravovanie v Ritz Carlton. Izby sú vybavené najmodernejšou technikou a súkromnou terasou. Vaša izba typu Sawangan Junior Suite Taktiež luxusnou kúpeľňou so značkovou kozmetikou jednoducho všetko, čo očakávate od špičkového exkl Vychutnajte si SPA s tými najlepšími balijskými procedúrami a masážami. foto: The Ritz Carlton Bali foto: Ľuboš Fellner - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333100
Cena od: 3 860 €
Príplatky od: 527 €
Doprava: letecká
Termín: 27.06.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309088

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Kombinované pobyty
Hong Kong Typ ubytovania:
Čína, Hongkong
Macao
Čína, Macao
Denpasar
Indonézia, Bali, Denpasar
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »