Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice

Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, poznávací zájazd Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, poznávací zájazd Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, poznávací zájazd Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, poznávací zájazd Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, poznávací zájazd Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, poznávací zájazd
Destinácia: Slovensko, Žilinský kraj
Kód zájazdu: 1328109
Cena od: 43 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

14.09.2024 1 deň First Minute 43 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Spoznajte jedno z najčarovnejších miest na Slovensku, ktoré priam žiari ornamentálnou architektúrou a pritom vyzerá ako vystrihnuté z rozprávky. Reč je o Čičmanoch, o ktorých vám náš TOP sprievodca MARCEL ŠMÁTRALA porozpráva hotové divy. Rajecká Lesná a Rajecké Teplice sú zas úžasnými centrami nepoznaných objavov. 

1. deň:
Odchod ráno z Bratislavy do jednej z najmalebnejších slovenských obcí Čičmany s nádhernou krajkovou ornamentálnou architektúrou, prehliadka dedinky a návšteva múzea, presun do Rajeckej Lesnej, kde si prezrieme baziliku a Slovenský Betlehem. Pokračovanie do Rajeckých Teplíc, prechádzka centrom s kúpeľnými hotelmi a parkom, navštívime rodný dom Jozefa Gabčíka a známy symbol Poluvsiansku skalnú ihlu. Návrat okolo Lietavského hradu a Žiliny späť do Bratislavy.

Stravovanie:
Bez stravy.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »