Advent na hrade Forchtenstein

Vianočné trhy, poznávacie zájazdy Rakúsko - zámok Vianočné trhy, poznávacie zájazdy Rakúsko Vianočné trhy, poznávacie zájazdy Rakúsko- zámok Vianočné trhy, poznávacie zájazdy Rakúsko- zámok Vianočné trhy, poznávacie zájazdy Rakúsko- zámok Vianočné trhy, poznávacie zájazdy Rakúsko - zámok Vianočné trhy, poznávacie zájazdy Rakúsko- obrazy a umenie
Destinácia: Rakúsko, Burgenland, Eisenstadt
Kód zájazdu: 1333806
Cena od: 37 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

30.11.2024 1 deň First Minute 37 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Hlavné mesto Burgendlandska Eistenstadt s prehliadkou zámku Esterházyovcov známeho účinkovaním Jozefa Haydna a historického starého mesta, symbol Burgenlandska barokový hrad Forchtestein s neopakovateľnou vianočnou atmosférou.

Program:

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 08:00 hod.). Prvou zastávkou bude Eisenstadt, hlavné mesto Burgenladska, ktoré si knieža Esterházy vybral za miesto svojho sídla. Na každom kroku tu objavíte stopy príslušníkov kniežacieho dvora a hudobné dedičstvo po velikánovi klasickej hudby Josephovi Haydnovi. Hlavnou pamiatkou Eisenstadtu je zámok rodu Esterházyovcov (prehliadka). V rámci prehliadky mesta si pozrieme Dóm Sv. Martina, Gloriettu a Zámocký park a potúlame sa po pešej zóne pamiatkovo chráneného starého mesta, kde len ťažko odoláme lákadlám obchodov. V poludňajších hodinách odchod na hrad Forchtenstein, symbol Burgenlandska. Počas adventu sa barokový hrad ponorí do vianočnej atmosféry a návštevníkom ponúkne originálny adventný trh v historických priestoroch, na ktorom nebudú chýbať umelecké remeselné výrobky a zaujímavé tipy na darčeky. Individuálne voľno. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko s príchodom do Bratislavy cca o 21:00 hod.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom, sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:

Prehliadky zámku Esterházy a hradu Forchtenstein, vstupy, cestovné poistenie, miestenku.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená

Doprava:
Autokar.

Eisenstadt

Nadpis prvního boxu

Zde se nachází obsah prvního boxu.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »